Contact

Kostprijs

Kostprijs van een gesprek is € 70 (50') tijdens de kantooruren, na 17u wordt er een toeslag van € 5 in rekening gebracht.

Gezien ik geconventioneerd ben, zijn in specifieke gevallen een beperkt aantal gesprekken (maximum 8) mogelijk aan een verlaagd tarief € 11 of € 4 met verhoogde tegemoetkoming voor een gesprek van 45'.  Na een eerste gesprek wordt ingeschat of je hiervoor in aanmerking komt of niet (volgens de richtlijnen die werden opgesteld door de overheid). Consultaties binnen de conventie vinden plaats tijdens de kantooruren (8u30 - 16u).

De betaling gebeurt op het einde van het gesprek, contant of via de QR-code op uw smartphone (bankcontact of Payconiq-app).

Terugbetetaling verschilt per mutualiteit en aanvullende verzekering. Informeer hiervoor bij uw aanmelding of tijdens het eerste gesprek.

 

Voor huisbezoeken wordt een extra vergoeding in rekening gebracht van € 5 + € 0,30 / km.

 

Kostprijs van een verslag wordt berekend naargelang de geïnvesteerde tijd. Verslaggeving wordt bij voorkeur gevraagd tijdens het gesprek, of minstens 14 dagen voor deadline.

 

 

Annuleringsvoorwaarden

Indien je niet aanwezig kan zijn op een gesprek, gelieve dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. 

Gelieve er rekening mee te houden dat, indien je niet aanwezig bent op een afspraak zonder tijdig te verwittigen, de kostprijs van een consultatie zal worden aangerekend. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt.
Bij ziekte volstaat een wettelijk doktersbriefje.

 

Bereikbaarheid

 

Coming soon:

vanaf september 2024 opent praktijk Relato op een nieuwe locatie

Praktijk Echt

Wittemolenstraat 27/bus 1

8200 Brugge

 

 

Praktijk Relato

Zerkegemstraat 9

8490 Jabbeke